jouwnaam.be - Registratie DomainNamen -
BRUSSEL
·Geschiedenis
·feiten en cijfers
·afstand
cultuur
·musea en monumenten
·pleinen
Vervoer
·Brussel bereiken
· zich verplaatsen in Brussel
CITY LIFE
·restaurants
·tea-rooms en cafés
·de Europese Unie
Winkelen
·informatie
·chocolade
· meubels en antiek
Tips
·wafels
·het Atomium
·groen Brussel
·Koninklijk Brussel
·optochten en muziek
· beroemde personages
Contact
·informatie
·info@brussel.info
Welkom op Brussel.info Vortal City Network
hoe kan ik Brussel bereiken?:

Met het vliegtuig:

Reizigers die naar Brussel wensen te komen per vliegtuig landen op de internationale luchthaven van Zaventem, gelegen op 13 km van de stad. De luchthaven van Zaventem, de grootste van het land, heeft dagelijks verbindingen met de belangrijkste europese steden, en er zijn op regelmatige basis vluchten naar belangrijke overzeese bestemmingen. Van op de luchthaven kan je het centrum van Brussel zowel per trein als per bus bereiken; er zijn de hele dag door treinen richting centrum die je in minder dan 20 minuten naar het centrum brengen. Op werkdagen vertrekken er bussen vanuit de luchthaven van Zaventem naar het station Brussel - Luxemburg. Brussels South, een kleinere luchthaven gelegen in Charleroi, ligt op 46 km van de hoofdstad : er zijn vluchten die Brussel verbinden met 11 Europese hoodsteden. Bovendien is er een uitstekende busdienst voorzien naar Brussel centrum.

Per auto:

Wie met de auto reist kan gebruik maken van een wijdvertakt wegennetwerk en een uitstekende verbinding met de buurlanden; de wegen zijn verzorgd, goed verlicht en tolvrij. Wie Brussel wenst te bereiken vanuit het Zuiden doet dit via de E411, terwijl wie vanuit Frankrijk komt kan Brussel bereiken via de E19. Vanuit Duitsland neemt u de E40. Dankzij de tunnel onder het Kanaal is het Verenigd Koninkrijk makkelijk te bereiken.

Per trein:

Brussel ligt op het knooppunt van een goed uitgewerkt spoorwegnetwerk en beschikt over vele verbindingen met de belangrijkste europese steden. De belangrijkste stations zijn Brussel Zuid, Brussel Centraal en Brussel Noord. Dankzij de uitbreiding van het HST-netwerk bereikt met Brussel vanuit Frankrijk, Duitsland en Nederland op een vrij korte tijd.
De “Thalys” is eveneens een handig vervoermiddel : de Thalys heeft een verbinding met 19 steden in Frankrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland, maar de tarieven zijn dan ook iets minder gunstig.


hoe kan ik me verplaatsen in Brussel ?
Metro :

De 3 metro-lijnen, samen 40 km lang, hebben haltes nabij 5 treinstations.
De metro is vast en zeker het snelste vervoermiddel binnen de stad.
Terwijl je wacht kan je de kunstwerken van enkele plaatselijke artiesten bewonderen : ze verfraaien de muren van de ondergrondse stations.
Tram: Ook het tram-netwerk is wijdvertakt en telt een twaalftal lijnen. Sommige tramlijnen lopen gedeeltelijk ondergronds waar ze aansluiting vinden met de metro. Er rijden trams tot middernacht.

Bus: Talrijke bussen doorkruisen het centrum en vormen een integraal deel van het openbare vervoer in Brussel
Languages
Dutch
Français
Italiano
English
Deutsch
Poland
INTERNET
Dominio + Spazio Web illimitato solo 19 euro l'anno
.BE
.NET
.ORG
.COM
ANDERE...
Tuonome.it - Registration Domain Names
links
 
www.praga.net
www.usa.it
www.usa.it
www.statiuniti.it
www.statiuniti.it
www.america.it
www.america.it
www.vienna.it
www.vienna.it
www.barcellona.it
www.barcellona.it
www.messico.it
www.messico.it
Development Registration and Hosting by Tuonomegroup.com Copyright © 1999-2003 Vortalcitynetwork.com